De beste professionele LED verlichting

Over LEDconomy

LEDconomy is een kleinschalige organisatie waarin de organisatorische overhead geminimaliseerd is om maximale efficiency te realiseren, alsmede een scherpe prijsstelling. LEDconomy is een private en financieel gezonde onderneming, waarin met name klantgerichtheid en kwaliteit voorop staan, in combinatie met een professionele ondernemersgeest.

LEDconomy heeft korte communicatielijnen tussen de fabriek, de R&D afdeling en de klanten. Hierdoor is LEDconomy in staat om de klant altijd oplossingen aan te bieden o.b.v. de allerlaatste technologische ontwikkelingen.

 

Werkwijze

LEDconomy werkt op projectmatige basis bij de eindklant. Dat betekent goede en passende oplossingen voor iedere situatie, als ook bestellingen en leveringen op projectbasis (kleine naleveringen daargelaten). Deze werkwijze garandeert kwaliteit van de producten en oplossing, als het voordeel van recente technologische ontwikkelingen.

 

Afnemers & partners

LEDconomy werkt samen met een exclusief netwerk van partners en afnemers (o.a. enkele grote installateurs), passend bij de normen en doelstellingen van LEDconomy. Zij werken samen met ons om klanten de beste en goed passende oplossing te bieden, met marktconforme en gezonde marges voor alle betrokkenen (incl. klanten).

Wilt u ook afnemer worden van LEDconomy? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en condities.

Contact

LEDconomy bv
Havenstraat 54b
2681 LC Monster

Postbus 52
2680 AB Monster

Tel. +31 (0)88 8778820
info@ledconomy.eu

© 2014 LEDconomy  |   Disclaimer | Algemene Leveringsvoorwaarden Webdesign: FORRESULT